ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ Σ. ΜΙΧΑΗΛ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Είστε εδώ  : Αρχική | Επιδοτούμενα Προγράμματα | Αναπτυξιακός Νόμος 3299/2004
Αναπτυξιακός Νόμος 3299/2004

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2010.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 3299/2004 ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100.000 ΕΥΡΩ.
(ΙΟΥΛΙΟΣ 2007)

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ Ή ΜΕΣΩ E-MAIL ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. 'Η ΜΕΣΩ ΤΗΣ ONLINE ΦΟΡΜΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ Σ. ΜΙΧΑΗΛ

 

Αναζήτηση στο site

Chat

We have 8 guests online

Ειδησεις

Newsroom | naftemporiki.gr
Newsroom | naftemporiki.gr
naftemporiki.gr
  • Κύπρος: Ιστορικό ρεκόρ αφίξεων τουριστών τον Ιούνιο
    Νέο ρεκόρ αφίξεων τουριστών για μήνα Ιούνιο καταγράφει η Στατιστική Υπηρεσία της Κύπρου, καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία οι αφίξεις τουριστών ανήλθαν στις 511.073 σε σύγκριση με 472.450 τον αντίστοιχο μήνα του 2017, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 8,2%.
  • Κεντρική Μακεδονία: Έλεγχοι για διοξίνες σε μύδια κι οστρακοειδή
    Ελέγχους για διοξίνες στα μύδια και τα οστρακοειδή ξεκινά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο σχετικών επισημάνσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η μη διενέργεια των εξετάσεων αυτών αποτέλεσε αιτία παρατήρησης και σύστασης για την Ελλάδα κατά τον έλεγχο της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αξιολόγηση των συστημάτων ελέγχου που διέπουν την παραγωγή και διάθεση των προϊόντων αυτών στην αγορά.
  • Γ. Πατούλης: Δηλώνει «παρών» στη νέα συμμαχία που χρειάζεται η Αθήνα
    «Δηλώνω "παρών" στη νέα συμμαχία που χρειάζεται η Αθήνα για να κάνει μία νέα επανεκκίνηση, για να ακουστεί δυνατά και πάλι η φωνή της» τόνισε ο πρόεδρος του «Ομίλου Ενεργών Πολιτών Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά», Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια ομιλίας του, σε ανοιχτή εκδήλωση χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία των Πετραλώνων, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυση του Ομίλου.