ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ Σ. ΜΙΧΑΗΛ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Είστε εδώ  : Αρχική | Επιδοτούμενα Προγράμματα | Αναπτυξιακός Νόμος για Α.Π.Ε. (Φωτοβολταικα)
Αναπτυξιακός Νόμος για Α.Π.Ε. (Φωτοβολταϊκά κλπ.)

Πληροφορίες και Στοιχεία του Προγράμματος θα ανακοινωθούν σύντομα (18/06/2010)

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ Ή ΜΕΣΩ EMAIL ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. 'Η ΜΕΣΩ ΤΗΣ ONLINE ΦΟΡΜΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ Σ. ΜΙΧΑΗΛ

 

Αναζήτηση στο site

Chat

We have 29 guests online

Ειδησεις

Newsroom | naftemporiki.gr
Newsroom | naftemporiki.gr
naftemporiki.gr
  • ESMA: Οι κινήσεις που προδίδουν τη διακίνηση μαύρου χρήματος
    Οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές για τη θωράκιση της λιανικής τραπεζικής, σχετικά με την εκτίμηση του κινδύνου νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και χρηματοδότησης της τρομοκρατίας (ΞΧ/ΧΤ) που συνδέεται με τις επιμέρους επιχειρηματικές σχέσεις, εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA).
  • Στην τελική ευθεία οι νέοι τηλεπικοινωνιακοί κανόνες
    Η ταχεία και ευρεία ανάπτυξη δικτύων 5G και άλλων τεχνολογιών επόμενης γενιάς σε ολόκληρη την Ευρώπη, η μείωση του κόστους με την πρόβλεψη πλαφόν για τις διεθνείς κλήσεις κινητής τηλεφωνίας εντός της Ε.Ε., η οικονομική πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά και η υψηλού επιπέδου προστασία των καταναλωτών περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στην ολοκληρωμένη δέσμη νέων κανόνων για τον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
  • Ποιες οι επιλέξιμες λειτουργίες για φόρο χωρητικότητας
    Τα έσοδα που προέρχονται από τις δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών και εμπορίας αγαθών οι οποίες εκτελούνται ως παρεπόμενες σε σχέση με τις δραστηριότητες των θαλάσσιων μεταφορών από πλοία, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, πρέπει να λαμβάνονται υπ’ όψιν για την επιβολή του φόρου χωρητικότητας (tonnage tax), σύμφωνα με μια νέα απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Αικατερίνης Παπανάτσιου.